Belediye'de EMİTT'TE!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi dünyanın en büyük beşinci turizm fuarı olan 21. Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katılacak.

Haberler 26.01.2017 - 09:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

21. Dou Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarda kentin tantlmas adna 12 numaral salonda 230 metrekarelik alanda Diyarbakr stand açlacak. Diyarbakrn tarihi surlarnn maketinden oluan standn üzerinde UNESCO Dünya Kültür Miras Diyarbakra Ho geldiniz yazs ile kentin tarihine ait fotoraflar yer alacak.

Diyarbakrn fuarda hak ettii ekilde temsil edilmesi adna Diyarbakr Valilii koordinesinde, Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, Diyarbakr Turizm Platformu Yürütme Kurulu üyeleri, Karacada Kalknma Ajans, Dicle Üniversitesi, l Kültür ve Turizm Müdürlüü, Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas, Diyarbakr Ticaret Borsas ve Turizm letmeleri ile Diyarbakrda bulunan otellerin katlmyla fuar etkinlikleri gerçekletirilecek.

- Tantm materyalleri datlacak

Diyarbakr standn ziyaret edecek konuklara kente özgü lezzetlerden burma kadayf, örgü peynir, Diyarbakr çörei, tatl sucuk ikram edilecek, tantm filmi ve video kliplerinin gösterimleri gerçekletirilecek ve tantm materyallerinin datm salanacak.

Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Vekili Cumali Atilla, Diyarbakrn tarihi ve kültürel mirasn tantmak için EMTT Fuarnda stant açacaklarn belirterek, fuarda konuklar arlayacaklarn ve kenti tantmak amacyla çeitli etkinlikler düzenleyeceklerini bildirdi.

Ana Sayfaya Git