Beşikci esnafla

Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, kısıtlama günlerinde de mesailerine devam eden taksici esnafı ile bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.

Haberler 08.02.2021 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hafta sonu kstlamalarnda Merkez Yeniehir ilçesinde yaplan çalmalar yerinde inceleyen Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci bu kez Üçkuyular Mahallesinde bulunan taksici esnafyla bulutu. Taksici esnafnn youn ilgisiyle karlanan Kaymakam Beikçi, taksici esnafnn pandemi nedeniyle karlatklar sorun ve skntlar ile ilçede ulamla ilgili yaplan ve yaplmas istenen hizmetler hakknda bilgi ald.

TAKSC ESNAFLA BULUTU

Taksici esnafnn soru, sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam Beikçi, kstlama güzlerinde bile mesailerine devam eden esnafn her zaman yannda olduklarn söyledi. Kaymakam Beikci, Taksici esnafmz hafta sonu, tatil demeden 24 saat hizmet vermektedir. Gerektiinde taksi duraklarnda uyuyarak kar k demeden milletimize, ülkemize hizmet eden taksici esnafmza, oförlerimize müteekkiriz. Onlarn sorunlarn çözmeye yanlarnda olmaya devam ediyoruz. Yeniehir lçemizde geçtiimiz yl alt yap çalmalarn iyiletirmek adna da 150 bin metrekare kilitli parke ta, 80 bin ton scak asfalt, 35 kilometre yeni yol ve 7,5 kilometre kaldrm çalmas tamamland.2021 yl yatrm bütçemizle birlikte yaplan projeler ile ilçemizde daha konforlu yollar oluturacaz dedi.

Ana Sayfaya Git