Beşikci esnafla

Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, kısıtlama günlerinde de mesailerine devam eden taksici esnafı ile bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.

Beşikci esnafla

Hafta sonu kısıtlamalarında Merkez Yenişehir ilçesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci bu kez Üçkuyular Mahallesinde bulunan taksici esnafıyla buluştu. Taksici esnafının yoğun ilgisiyle karşılanan Kaymakam Beşikçi, taksici esnafının pandemi nedeniyle karşılaştıkları sorun ve sıkıntılar ile ilçede ulaşımla ilgili yapılan ve yapılması istenen hizmetler hakkında bilgi aldı.

TAKSİCİ ESNAFLA BULUŞTU

Taksici esnafının soru, sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam Beşikçi, kısıtlama güzlerinde bile mesailerine devam eden esnafın her zaman yanında olduklarını söyledi. Kaymakam Beşikci, "Taksici esnafımız hafta sonu, tatil demeden 24 saat hizmet vermektedir. Gerektiğinde taksi duraklarında uyuyarak kar kış demeden milletimize, ülkemize hizmet eden taksici esnafımıza, şoförlerimize müteşekkiriz. Onların sorunlarını çözmeye yanlarında olmaya devam ediyoruz. Yenişehir İlçemizde geçtiğimiz yıl alt yapı çalışmalarını iyileştirmek adına da 150 bin metrekare kilitli parke taşı, 80 bin ton sıcak asfalt, 35 kilometre yeni yol ve 7,5 kilometre kaldırım çalışması tamamlandı.2021 yılı yatırım bütçemizle birlikte yapılan projeler ile ilçemizde daha konforlu yollar oluşturacağız" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz