Beşikci ziyareti

Kaymakam Beşikci’den DESOB ve DTB’ye ziyaret

Haberler 24.12.2020 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci Diyarbakr Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birlii (DESOB) Bakan Alican Ebedinolu ile Diyarbakr Ticaret Borsas (DTB) Bakan Engin Yeili ziyaret etti.

Kaymakam Beikci korona virüs tedavisi tamamlanan Ebedinoluna ve hale tedavisine devam edilen eine geçmi olsun dileklerini iletti, lçede bulunan esnaf ve sanatkarlar hakknda DESOB Bakan Ebedinolu ile görüen Kaymakam Beikci, esnaf ve sanatkarlarn her zaman yannda olduklarn belirterek, Esnaflarmzn sorun ve skntlarn gidermek için onlara destek olmak için her türlü imkanlarmz seferber etmi durumdayz dedi.

DESOB VE DTBYE ZYARET

DESOB Bakan Ebedinolu ise ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getirerek, esnaf ve sanatkara vermi olduu destekten dolay Kaymakam Beikciye teekkür etti.

Kaymakam Beikci, DESOB ziyaretinin ardndan Diyarbakr Ticaret Borsas Bakan Engin Yeil ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. DTB Bakan Engin Yeil tarafndan karlanan Kaymakam Beikci, geçtiimiz günlerde özel bir hastanede tedavi görürken hayatn kaybeden DTB Bakan Engin Yeilin ei için basal diledi.

DTB Bakan Engin Yeil de ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Beikciye teekkür etti.

Ana Sayfaya Git