Biçerdöver Kontrlörü!

Biçerdöver Kontrolörü Yetiştirme sertifika dağıtım töreni 2 Haziran 2017 tarihinde İl Müdürlüğü Toplantı salonunda yapıldı.

Haberler 07.06.2017 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Biçerdöver Kontrolörü Yetitirme sertifika datm törenine katlan Gda Tarm ve Hayvanclk l Müdürü Mustafa Ertan ATALAR, l Müdür Yardmcs Mustafa Korkutan, dari ve Mali ler ube Müdürü Abdulkadir Karaka ve Krsal Kalknma ve Örgütlenme ube Müdürü Bayram Sevinçer tarafndan kontrolörlere sertifikalar datld.

BçERDÖVER KONTRLÖRÜ

l Müdürü Atalar; 2017 yl Biçerdöverle hasatta ürün kayp hedefimiz % 2 olarak belirlenmitir, bu konuda Valilik Teblii ve Valilik Oluru alnmtr. Biçerdöver kontrollerinde görevlendirilmek üzere bu yl teknik personellere 5 günlük biçerdöver kontrolör eitimi verilmi olup, bu konuda l Koordinatörü ve Koordinatör Yardmcs ile birlikte en az 2 kiiden oluan toplam 24 ekip ve 51 personel görevlendirilmitir dedi.

l Müdürü Atalar görevlendirilen bu teknik elemanlarn Diyarbakr Valiliinin tebliine uymayan ve hatal faaliyette bulunan biçerdöverlerin sahiplerine ve kullanclarna 5326 sayl Kabahatler Kanununun 32. ve 40. Maddelerine göre idari yaptrm karar tutana hazrlamaya yetkili olduklarn belirtti.

Ana Sayfaya Git