Burası Bağcılar!

Diyarbakır merkez Bağlar İlçesinin Ak Partili Belediyesi, nüfus yoğunluğu bakımından Türkiye'nin en büyük mahallesi ünvanına sahip olan Bağcılar Mahallesindeki bir çok cadde ve sokağı sıcak asfalt serimi ve parke taşı döşeme çalışmasıyla güzel görünüme kavuşturdu.

Haberler 06.07.2020 - 01:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ylmaz BEKLEYEN

DYARBAKIR-130 bin nüfusu ile Türkiyede bir çok ilçeden büyük olan Diyarbakrn Merkez Balar ilçesinin Baclar Mahallesi, yllar sonra ilk kez kapsaml alt yap hizmetine kavuuyor.

Balar Belediyesi, Karacada bölgesinde kurduu bölgenin en büyük asfalt tesisinde ürettii asfalt ile Türkiyenin en büyük mahallesini önce asfaltlad,ardnda da kaldrm ve arka sokaklar parke talaryla döeyerek vatandalarn günlük yaants için kullanl hale getirdi. Göz kamatran görünüme kavuan cadde ve sokaklar yeniden ulama açld.

Teekkür Mesaj Alyoruz

Balar Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekiplerinin Mart aynda balad asfaltlama çalmalarnda 4 ayda 55 bin ton scak asfalt serimi gerçekletirildi.

lçeyi uzun ömürlü ve kaliteli asfaltlama hizmeti ile gelecee hazrladklarn belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu,Vatandalarmz yaplan hizmetlerden memnun kalyor.Her gün yüzlerce teekkür mesaj alyoruz.Hizmete susam olan Balarmza hak ettii hizmetleri kazandrmaya devam edeceiz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git