DEDAŞ'a plaket

DİCLE Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ), bünyesinde 530 elektrik mühendisi istihdam ettiği için plaketle ödüllendirildi.

Haberler 06.12.2019 - 00:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Üniversitesinde 5 Aralk Dünya Mühendisler Günü etkinlikleri kapsamnda Genç mühendisler sanayicilerle buluuyor program düzenlendi. Programa DEDA Genel Müdürü Murat Karagüzel, Dicle Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendislii Bölümü Elektrik Makinalar Anabilim Dal Bakan Doç. Dr. Bilal Gümü ile çok sayda elektrik mühendisi katld.

STHDAM PLAKET

Programda konuan DEDA Genel Müdürü Murat Karagüzel, Türkiyede en fazla mühendis çaltran irketlerden biri olduklarn ifade ederek, bünyelerinde 84ü Dicle Üniversitesi mezunu olmak üzere 530 elektrik mühendisinin görev yaptn söyledi. Karagüzel, Türkiye genelinde en fazla mühendis çaltran irketlerden biriyiz. Bu mühendislerin 84ü DÜ Elektrik Elektronik Mühendisliinden mezun. Ayrca DÜden mezun olan 386 personelimiz var. Bunlarn da çounluu teknikerlerdir. çlerinde idari bölümlerde görev yapanlar da var. Bu son derece sevindirici ve bir o kadar guru verici bir tablodur dedi.

Programda Doç. Dr. Bilal Gümü tarafndan mühendis istihdam ve eitimine katklarndan dolay DEDA Genel Müdürü Murat Karagüzele plaket verildi.

Ana Sayfaya Git