Dericiler Sitesi 20 Yıl Sonra Asfaltlandı

Diyarbakır-Mardin karayolu üzerinde bulunan Dericiler Sitesi kurulduğu tarihten sonra 20 yıl sonra Bağlar Belediyesi tarafından asfaltlanarak site içindeki alan esnaflar için elverişli hale getirildi. Siteyi ziyaret ederek asfaltlama çalışmalarını yakından takip eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”sitemizin ulaşım çilesi yıllar sonra son buldu” diyerek memnuniyetlerini aktaran esnafın ilgisiyle karşılaştı.

Haberler 21.04.2021 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ak Partili Balar Belediyesi, kamu kurum ve kurulular, sivil toplum örgütleri, çeitli i kollarna mensup esnafn bulunduu alanlar Karacada bazalt tandan ürettii asfaltla döemeye devam ediyor. Ramazan ayna ramen bir çok noktada çalan Fen leri Müdürlüü ekiplerinin çalmasyla çok sayda esnafn yer ald Diyarbakr Dericiler Sitesinin iç yollar 20 yl sonra yenilendi.

DERCLER STESNE ASFALTLAMA

Önce yolun alt yapsn yenileyen ekipler, ardnda asfalt döeme çalmas gerçekletirerek sitenin bulunduu alandaki kötü görüntüleri ortadan kaldrarak site içi yollar modern hale getirdi. Bu hizmet için yaklak 1000 ton asfalt kullanld.

20 YIL SONRA HZMET GÖRDÜK

Siteyi ziyaret eden Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, esnaflarn ilgisiyle karlat. çalmalar izleyen esnaflar, site kurulduundan beri ikinci kez asfaltlama yaplarak yolun yenilendiinin altn çizerek Bakan Beyoluna memnuniyetlerini dile getirdi.

Pandemi ve Ramazan ayna ramen çalmalar aksatmayan Fen leri Müdürlüü ekiplerine teekkür eden Bakan Beyolu,Milletimize hizmet etmek için gönül birlii yapm bu fedakar çalma arkadalarmzn emeiyle daha çok güzel hizmetlere imza atacamza inanyorum ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git