Dicle Elektrik, borcunu ödemeyen çiftçileri uyardı

Dicle Elektrik Dağıtım Mardin İl Müdürlüğü, yapılan bütün çağrılar ve tanınan imkânlara rağmen elektrik borcunu ödemeyen çiftçilerin elektriğini kesmeye hazırlanıyor.

Haberler 10.02.2018 - 10:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Elektrik Datm Mardin l Müdürlüü, yaplan bütün çarlar ve tannan imknlara ramen elektrik borcunu ödemeyen çiftçilerin elektriini kesmeye hazrlanyor. irketten yaplan açklamada, borcunu düzenli ödeyen çiftçilerin kesintisiz enerji ile ilgili hakl taleplerinin de göz önünde bulundurularak, ödenmeyen borçlarn tahsili için icra takibi de balatlaca duyuruldu.

DEDAn yapt açklamada bölge çiftçisinin dier datm bölgelerinin aksine tarmsal sulamada daha uygun fiyatla elektrik enerjisi kullandna dikkat çekildi.

çFTç UYARISI YAPILDI

Bu sayede bölge tarmna ciddi bir destek sunulduu ifade edilen açklamada, Daha önce defalarca yaptmz çarlar ve gerçekletirdiimiz birebir ziyaretlere ramen borcunu ödemek için hiçbir giriimde bulunmayan tarmsal sulama müterilerimizin enerjisi 12 ubat 2018 tarihinden itibaren kesilecektir. Borcu bulunanlara ait trafolarn fiziki balants kesilecek ve hatlar toplanacak, ayrca borçlarn tahsili için icra takibi balatlacaktr.

Dicle Elektrik olarak, borcunu düzenli ödeyen müterilerimizin kesintisiz enerji taleplerini görmezden gelmemiz mümkün deil. Bu müterilerimizin de taleplerini dikkate alarak pazartesi gününden itibaren borcunu ödemeyenlerin elektriini kesmeye balayacaz. Bu konuda irketimizin son derece kararl olduunun bilinmesi gerekmektedir denildi.

Ana Sayfaya Git