Dicle Elektrik kaçak elektrikle mücadelede kararlı

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) tarafından, kaçak elektrikle çok yönlü mücadelenin sürdürüleceği bildirildi.

Haberler 14.12.2017 - 09:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

irketten yaplan yazl açklamada, DEDAn havalarn soumaya balamasyla artan kaçak elektrik kullanmn önlemeye yönelik çalmalarn younlatrd, ancak çkarlan aslsz haberlerle irketin itibarszlatrlmaya çalld belirtildi.

irketin 2013ten bu yana kaçak elektrikle çok yönlü mücadeleyi sürdürdüü vurgulanan açklamada, Yeni teknolojilerle bakm-onarm gerektiren yerleri daha hzl tespit ederek müdahale edebiliyoruz. Ayrca, özel sektör olarak 1,2 milyar lirayla bölgenin en büyük yatrmn gerçekletiren irket konumundayz. ifadeleri kullanld.

KAçAK ELEKTRK

Açklamada, DEDAn çalmalarn Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanl ile Elektrik Piyasas Düzenleme Kurumunun mevzuat ve yönetmeliklerine uygun biçimde sürdürdüüne iaret edilerek, kiisel menfaatleri uruna irketi karalamaya çalan kii, kurum veya kurululara asla taviz verilmeyecei aktarld.

Mardinin Midyat ilçesinde üstü açk bir foseptik çukuru konusunda DEDAa yönelik dezenformasyon kampanyas yürütüldüüne de deinilen açklamada, irketimizin iiyle hiçbir ilgisi olmayan bir sorunun bile aleyhimize haber olarak kullanlmak istenmesi, dezenformasyon giriimlerinin vard boyutu ortaya koymas açsndan son derece çarpcdr. deerlendirmesinde bulundu.

DEDA, Diyarbakr, anlurfa, Mardin, Batman, Siirt ve rnak illerinde elektrik datm hizmeti veriyor.

Ana Sayfaya Git