DİSKİ: Su borçlarımızı ödeyelim

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, bazı işyeri ve hanelerin su borçlarını ödemediğini belirterek, vatandaşları su borçlarını ödemeye çağırdı.

Haberler 03.06.2017 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mahfuz EKN

DYARBAKIR-Diyarbakr Büyükehir Belediyesi DSK Genel Müdürlüü, su borçlarnn ödenmesine ilikin yazl açklama yapt. Yaplan tespit çalmalar sonucu mevcut 250 bin abonenin içerisinde 51 bin mesken ve 9 bin iyerinin üç ay ve üstü su borçlarn ödemedii belirtilen açklamada, vatandalar su borçlarn ödemeye davet edildi.

SU BORçLARIMIZI ÖDEYELM

DSK Genel Müdürlüünün su ve kanal ilerini salkl yürütülebilmesi için su faturalarnn tahsil edilmesi gerektii kaydedilen açklamada,Kentimizde kulland suyun bedelini ödeyen ve hizmet üretilmesini salayan abonelerimize teekkür ederiz. Borçlarn ödemeyen vatandalarmzn da ayn duyarlkta davranmasn bekliyoruz. Abonelerimizin bir ksmnn ödemelerini düzenli yaparken, bir ksmnn bu duyarlktan uzak davranmas toplumsal adalet duygumuzu da zedelemektedir. Bu nedenle herkesi, bu kentin gelecei için ayn duygudalkta birlemeye çaryoruz. denildi.

Ana Sayfaya Git