Görüş Bildir

DİSKİ: Su borçlarımızı ödeyelim

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, bazı işyeri ve hanelerin su borçlarını ödemediğini belirterek, vatandaşları su borçlarını ödemeye çağırdı.

DİSKİ: Su borçlarımızı ödeyelim

Mahfuz EKİN

DİYARBAKIR-Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, su borçlarının ödenmesine ilişkin yazılı açıklama yaptı. Yapılan tespit çalışmaları sonucu mevcut 250 bin abonenin içerisinde 51 bin mesken ve 9 bin işyerinin üç ay ve üstü su borçlarını ödemediği belirtilen açıklamada, vatandaşlar su borçlarını ödemeye davet edildi.

SU BORÇLARIMIZI ÖDEYELİM

DİSKİ Genel Müdürlüğü’nün su ve kanal işlerini sağlıklı yürütülebilmesi için su faturalarının tahsil edilmesi gerektiği kaydedilen açıklamada,“Kentimizde kullandığı suyun bedelini ödeyen ve hizmet üretilmesini sağlayan abonelerimize teşekkür ederiz. Borçlarını ödemeyen vatandaşlarımızın da aynı duyarlıkta davranmasını bekliyoruz. Abonelerimizin bir kısmının ödemelerini düzenli yaparken, bir kısmının bu duyarlıktan uzak davranması toplumsal adalet duygumuzu da zedelemektedir. Bu nedenle herkesi, bu kentin geleceği için aynı duygudaşlıkta birleşmeye çağırıyoruz.” denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi