Diyarbakır'da taşeron işçilerin kadro sevinci

Diyarbakır'da kadroya geçmek için çalıştıkları iş yerlerine başvuru yapan taşeron işçiler kendilerine bu imkanı sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Haberler 12.01.2018 - 09:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir ilçesindeki Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi önünde bir araya gelen içiler, Emperyalizmin korkusu, dünya halklarnn umudu, büyük Türkiyenin büyük lideri, kadromuzu veren Sayn Cumhurbakanmz teekkürler yazl pankart açt.

çiler adna açklama yapan Öz Büro Sendikas l Bakan Mehmet Aküzüm, Türkiyede son yllarn en önemli sorunu haline gelen ve ülkenin kanayan yaras olan taeron meselesine son noktay koyan Cumhurbakan Erdoana taeron çaltrlanlar ve aileleri adna teekkürünü dile getirdi.

çLERN SEVNC

Türkiyede ciddi anlamda büyük bir reformu gerçekletiren ve 1 milyon 20 bin kiiye tek seferde kadro veren kymetli Cumhurbakanmza teekkür ve ükranlarmz sunuyoruz. ifadesini kullanan Aküzüm, 15 Temmuz 2016da gerçekletirilen hain darbe giriimi srasnda Türkiyede taeron çalanlar olarak ülkenin, milletin ve slam aleminin bekas uruna nasl meydanlarda nöbet tuttularsa bundan sonraki süreçlerde de yine Cumhurbakan Erdoann yannda olmaya devam edeceklerini belirtti.

Kadro sürecinde kapsam d kalan KTlerde çalanlarn da bu kapsama alnmasn umut ettiklerini dile getiren Aküzüm, her zaman hakk savunmak onurumuz, emee sadakat erefimizdir ilkesiyle çalanlarn yannda olacaklarn kaydetti. Aküzüm, bu sürecin tüm taeron çalanlara, Diyarbakra, bölgeye, ülkeye ve ülke insanna hayrl sonuçlar getirmesini temennisini ifade etti.

Ana Sayfaya Git