Görüş Bildir

Diyarbakır'da taşeron işçilerin kadro sevinci

Diyarbakır'da kadroya geçmek için çalıştıkları iş yerlerine başvuru yapan taşeron işçiler kendilerine bu imkanı sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Diyarbakır'da taşeron işçilerin kadro sevinci

Merkez Yenişehir ilçesindeki Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi önünde bir araya gelen işçiler, "Emperyalizmin korkusu, dünya halklarının umudu, büyük Türkiye'nin büyük lideri, kadromuzu veren Sayın Cumhurbaşkanımız teşekkürler" yazılı pankart açtı.

İşçiler adına açıklama yapan Öz Büro İş Sendikası İl Başkanı Mehmet Aküzüm, Türkiye'de son yılların en önemli sorunu haline gelen ve ülkenin kanayan yarası olan taşeron meselesine son noktayı koyan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taşeron çalıştırılanlar ve aileleri adına teşekkürünü dile getirdi.

İŞÇİLERİN SEVİNCİ

"Türkiye'de ciddi anlamda büyük bir reformu gerçekleştiren ve 1 milyon 20 bin kişiye tek seferde kadro veren kıymetli Cumhurbaşkanımıza teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz." ifadesini kullanan Aküzüm, 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen hain darbe girişimi sırasında Türkiye'de taşeron çalışanlar olarak ülkenin, milletin ve İslam aleminin bekası uğruna nasıl meydanlarda nöbet tuttularsa bundan sonraki süreçlerde de yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Kadro sürecinde kapsam dışı kalan KİT'lerde çalışanların da bu kapsama alınmasını umut ettiklerini dile getiren Aküzüm, her zaman "hakkı savunmak onurumuz, emeğe sadakat şerefimizdir" ilkesiyle çalışanların yanında olacaklarını kaydetti. Aküzüm, bu sürecin tüm taşeron çalışanlara, Diyarbakır'a, bölgeye, ülkeye ve ülke insanına hayırlı sonuçlar getirmesini temennisini ifade etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi