Diyarbakırlı gençlerden BMW’ye reklam hediyesi

Diyarbakır’da bir grup genç, dünyanın önde gelen otomobil firması olan BMW için reklam filmi hazırladı. “Diyarbakırlı gençlerden BMW’ye reklam hediyesi” başlığıyla sosyal medyada yayınlanan reklam film kısa sürede yoğun ilgi görürken, video ulusal televizyon kanallarında da yayınlanmaya başlandı.

Haberler 28.08.2019 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kalitesi ve konforuyla yaklak bir asrlk otomotiv deneyimi bulunan BMW, yeni modelleriyle beeni toplamay sürdürüyor. çeitli meslek gruplarna üye bir grup Diyarbakrl genç, BMWye olan tutkularn farkl bir yöntemle hayata geçirdi.

Aralarnda yönetici, esnaf, örenci ve sporcularn bulunduu gençler Diyarbakrl gençlerden BMWye reklam hediyesi balyla bir reklam filmi hazrlad. Hazrladklar reklam filmini sosyal medyada paylaan gençlerin bu giriimi ses getirdi. Sosyal medyada ksa sürede paylam rekoru kran filme ilgi youn oldu.

Film ayrca ulusal televizyon kanallarnn reklam kuaklarnda yerini bulurken, haberlere de konu oldu.

Reklam filminde rol alan BMW tutkunlarndan Diyarbakrl Mehmet çavdar, yapt açklamada, Bu reklam videosunu BMW severler için hazrladk. BMWye hediyemiz olsun. BMWye sadece biz deil, bütün dünya hasta. BMWye teekkür ederiz dedi.

Ana Sayfaya Git