DPB, kamu kurumlarına 'acele' kodlu yazı yolladı

Devlet Personel Başkanlığı, 2019 yılı içerisinde korunmaya muhtaç çocukların istihdamı ile ilgili kamu kurumlarına yazı yazdı. Yazıda 22 Mayıs'a kadar talep edilen kadroların sisteme işlenmesi istendi.

Haberler 17.05.2019 - 01:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DPB, kamu kurumlarna acele kodlu yaz yollad. 2828 sayl Sosyal Hizmetler Kanununun ek 1 inci maddesi uyarnca yürürlüe konulan Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamnda Tannan stihdam Hakknn Kullanmna likin Yönetmelikin 10 uncu maddesi uyarnca ilgili kanun çerçevesinde hak sahiplerinin yerletirme dönemleri mays, eylül ve aralk olmak üzere üç dönem olarak yaplyor.

ACELE KODLU UYARI

Bu çerçevede, Devlet Personel Bakanl tarafndan kamu kurum ve kurulularna gönderilen yazda; 2019 yl mays ayndaki yerletirme dönemine ilikin kontenjan saylarnn belirlenerek kurumlara datmnn yapld, bir yerletirme döneminde bo kalan kontenjanlarn dier yerletirme döneminde kullanlabilecei, kurumlarn hizmetli kadrolar dnda talep edebilecei kadrolarda mutlaka yerleebilecek hak sahibinin örenimle ihraz ettii kadro unvanlarnn seçilebilecei ifade edildi. Talep edilen kadrolarn 22 Maysa kadar sisteme ilenmesi istendi

Ana Sayfaya Git