Ekmek yok diyen aileye yardım eli!

Diyarbakır'da sosyal medyada mağdur ve yoksul bir aile ile ilgili yapılan paylaşımlar Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu yardım elini uzattı. Aileyi ziyaret eden Başkan Beyoğlu, 3 kişiden oluşan ailenin bir yıllık gıda ihtiyacını karşılayarak ayrıca nakdi yardımda bulundu.

Haberler 25.01.2020 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahmet DEMR

DYARBAKIR-Diyarbakrda sosyal medyada madur ve yoksul bir aile ile ilgili yaplan paylamlar Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu yardm elini uzatt. Ekmek alacak paramz olduu için 8 gün boyunca makarna yiyerek ayakta kaldk diyen aileyi ziyaret eden Bakan Beyolu, 2si kadn ve 1i çocuk olmak üzere 3 kiiden oluan ailenin bir yllk gda ihtiyacn karlayarak ayrca nakdi yardmda bulundu.

Aileye Sürpriz Ziyarette Bulundu

Diyarbakrda her akam ziyaret ettii mahallelerde yoksul ve madur ailelere destek vermesiyle dikkat çeken Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, bu kez kentin dramn sosyal medya üzerinden örendii aileye sahip çkt. Kz ve 4 yandaki torunu ile birlikte zor artlarda ayakta kalmaya çalan Layika Klçn yürek burkan Ekmek alacak paramz olmad için 8 gün boyunca makarna yiyerek ayakta kaldk sözleri üzerine ailenin adresini örenen Bakan Beyolu,Klç ailesine sürpriz bir ziyaret gerçekletirdi.

Aileyi ziyaret eden Bakan Beyolu,Klç ailesinin bir yllk gda ihtiyacn karlad ve nakdi yardmda bulundu.

mdadmza Hzr Gibi Yetitin

Bakan Beyolu, Bizler, sizlerin hizmetkryz. Sizlere hizmet etmek için varz, kapmz her zaman sizlere açk diyerek telefon numarasn Layka Klça vererek kendisini aramasn tembih etti. Ailede çalan kimse olmadn,geçimlerini salayacak gelir kaynaklarnn bulunmadn belirten Layika Klç,kz ve torunu ile beraber zor artlarda yaama tutunmaya çaltklarn dile getirdi. Komularnn yardm ile yemek ihtiyaçlarn karladklarn belirten Layika Klç,Elektrik faturas fazla gelmesin diye akamlar mum nda oturduklarna dikkat çekerek Bakan Beyolunun kendilerine yardm eli uzattn kaydetti. Bakan Beyoluna teekkür eden Klç,Sen bizi mutlu ettin. Hzr gibi yetitin. Allah da seni mutlu etsin ve korusun dedi.

Ana Sayfaya Git