Esnafla buluştu

Kulp Belediye Başkan Vekili Kaymakam Fatih Dülgeroğlu, Lise Caddesi esnafıyla bir araya geldi.

Haberler 11.02.2018 - 12:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Kulp Belediye Bakan Vekili Kaymakam Fatih Dülgerolu, Lise Caddesi esnafyla bir araya geldi.

lçe Milli Eitim Müdürlüünde düzenlenen toplantda, belediye tarafndan sokak salklatrma çalmalarnn yürütüldüü Lise Caddesindeki i yeri sahiplerinin sorunlarn dinledi.

Bakan Vekili Dülgerolu, burada yapt konumada, Yeni Mahallesinde 33 i yerinde oluan çalmalarn önemli ölçüde tamamlandn belirterek, Ksa süre önce balattmz çalmalarmzn büyük bir ksm tamamland. Madur olmamanz adna i yerleri yapmn hzlandrarak, iki hafta içerisinde ticaret faaliyetlerinizi yeni i yerlerinde yapabileceksiniz. Caddemizin genel çalmalarnn bitimini ise nisan ayndan önce tamamlamay hedefliyoruz. ifadesini kulland.

Birlik ve beraberliin güçlenmesiyle daha çok hizmetlerin ortaya çktna tanklk ettiklerini anlatan Dülgerolu, esnafn sorunlarn dinledi.

Dülgerolu engelli vatanda ziyaret etti

Belediye Bakan Vekili Kaymakam Dülgerolu, ei Sevda Dülgerolu, Cengiz Topel Caddesinde oturan engelli Sevgül Bakay evinde ziyaret etti.

Bakan Dülgerolunun giriimleriyle Dicle Üniversitesi Tp Fakültesinde, iki hafta tedavi görüp taburcu olan Bakaya geçmi olsun dileinde bulunan Dülgerolu, Bakayn tedavisi ve yaam artlar ile ilgili her konuda destek ve takipçisi olacaklarn belirtti.

Ana Sayfaya Git