Esnaftan teşekkür

Diyarbakır-Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan Mega Sanayi Sitesi’nin iç yolları Bağlar Belediyesi tarafından yenilenerek 75 bin metrekarelik alanı kapsayan bölümde kilitli parke taşı çalışmasıyla güzel bir görünüme kavuşturuldu.

Haberler 21.05.2021 - 11:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-550 esnaf ve yaklak 6 bin çalanyla Diyarbakrn önemli üretim ve istihdam bölgeleri arasnda yer alan Mega Sanayi Sitesinin yllardr yaplmayan yol ve çevre düzenlemesi sorunu Ak Partili Balar Belediyesi tarafndan çözüme kavuturuldu. Sitenin bulunduu alan yaplan çalmalarla güzel bir görüntüye kavuturuldu.

çalmalar inceleyen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, esnafn talebi üzerine sanayi sitesinin iç yollar yenilenerek 75 bin metrekarelik alanda kilitli parke ta döemesi ve çevre düzenlemesi yapldnn altn çizdi. Beyolu,Esnafmzn mutlu ve huzurlu olduunu gördük, daha da mutlu olduk. Esnafmza hayrl olsun ifadelerini kulland.

lk Kez Bu Kadar Güzel Hizmet Yapld

Site esnaf yaplan çalmalardan bir hayli memnun kalrken, Mega Sanayi Sitesi Bakan Ahmet Ebedinolu yllardr bekledikleri hizmetin bu dönemde yapldn söyledi. Ebedinolu,Esnafmz bu konuda çok sknt yayordu. Durumu Balar Belediye Bakanmz Hüseyin Beyoluna aktardk, Allah raz olsun hemen çalma balatt. Kentimizin önemli istihdam ve üretim merkezlerinden olan sitemize yaplan bu güzel hepimizi çok mutlu etti. Sitemiz çok güzel bir görüntüye kavuuyor. Bundan sonra çok daha huzurlu artlarda çalmalarmz yapacaz dedi.

Ana Sayfaya Git