Esnaftan teşekkür

Diyarbakır-Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan Mega Sanayi Sitesi’nin iç yolları Bağlar Belediyesi tarafından yenilenerek 75 bin metrekarelik alanı kapsayan bölümde kilitli parke taşı çalışmasıyla güzel bir görünüme kavuşturuldu.

Esnaftan teşekkür

DİYARBAKIR-550 esnaf ve yaklaşık 6 bin çalışanıyla  Diyarbakır’ın önemli üretim ve istihdam bölgeleri arasında yer alan Mega Sanayi Sitesi’nin yıllardır yapılmayan yol  ve çevre düzenlemesi sorunu Ak Partili Bağlar Belediyesi tarafından çözüme kavuşturuldu. Sitenin bulunduğu alan yapılan çalışmalarla güzel bir görüntüye kavuşturuldu.

Çalışmaları inceleyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, esnafın talebi üzerine sanayi sitesinin iç yolları  yenilenerek 75 bin metrekarelik alanda  kilitli parke taşı döşemesi ve çevre düzenlemesi yapıldığının altını çizdi. Beyoğlu,”Esnafımızın mutlu ve huzurlu olduğunu gördük, daha da mutlu olduk. Esnafımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“İlk Kez Bu Kadar Güzel Hizmet Yapıldı”

Site esnafı yapılan çalışmalardan bir hayli memnun kalırken, Mega Sanayi Sitesi Başkanı Ahmet Ebedinoğlu yıllardır bekledikleri hizmetin bu dönemde yapıldığını söyledi. Ebedinoğlu,”Esnafımız bu konuda çok sıkıntı yaşıyordu. Durumu Bağlar Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu’na aktardık, Allah razı olsun hemen çalışma başlattı. Kentimizin önemli istihdam ve üretim merkezlerinden olan sitemize yapılan bu güzel hepimizi çok mutlu etti. Sitemiz çok güzel bir görüntüye kavuşuyor. Bundan sonra çok daha huzurlu şartlarda çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz