Halkbank'tan KOBİ'lere 60 ay vadeli İstihdam Destek Kredisi

Halkbank, KOBİ’lere İstihdam Destek Kredisi ile KOBİ’lerin yeni eleman istihdamı sağlamalarını teminen finansman ihtiyaçlarının uygun koşullarla karşılanarak büyümelerini ve istihdama olan katkılarının artırılmasını amaçlıyor..

Haberler 11.02.2018 - 12:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahmet DEMR

DYARBAKIR-Halkbank, KOBlere stihdam Destek Kredisi ile KOBlerin yeni eleman istihdam salamalarn teminen finansman ihtiyaçlarnn uygun koullarla karlanarak büyümelerini ve istihdama olan katklarnn artrlmasn amaçlyor.

Bankadan yaplan açklamaya göre, Halkbank, KOBlere stihdam Destek Kredisi ile KOBlerin yeni eleman istihdam salamalarn teminen finansman ihtiyaçlarnn uygun koullarla karlanarak büyümelerini ve istihdama olan katklarnn artrlmasn amaçlyor. 60 aya varan vade ile kullandracak KOBlere stihdam Destek Kredisi kapsamnda, istihdam edilecek personel saysna göre firmalara salanan avantajlar da artyor.

Halkbank, KOBlere stihdam Destek Kredisi ile uygun vade ve faiz oranlarnn yan sra belirli bankaclk ilemlerinin 6 ay boyunca ücretsiz yaplabilecei stihdam Masraf Paketini ve yeni istihdam edilen çalann 1 yllk Ferdi Kaza Sigortasn da hediye ediyor.

Halkbank, eleman.net ile gerçekletirdii i birlii ile KOBlere yüzde 30 indirimli eleman ilan frsat da sunuyor. Eleman.net kampanyasndan platform üyesi olan tüm KOBler yararlanabiliyor.

KOBLERE STHDAM KREDS

KOBlere stihdam Destek Kredi hakknda daha detayl bilgiye Halkbank ubeleri ile www.halkbankkobi.com.tr web sitesinden ulamak mümkün oluyor.

Açklamada görülerine yer verilen Halkbank KOB ve Esnaf Bankacl Genel Müdür Yardmcs Levend Torusda, doru analizlerle KOBlerin ihtiyaçlarn karlayacak özel çözümler gelitirdiklerini belirterek, unlar kaydetti:

Türkiyede KOB bankacl denildiinde akla ilk gelen banka olan Halkbank, her zaman salad destek ile KOBlerin ve Türkiye ekonomisinin yannda olmutur. Bu vizyonla hayata geçirdiimiz KOBlere stihdam Destek Kredisi ile iletmesini ve iini büyütmek isteyen KOBlerimize kendi ihtiyaçlar dorultusunda destek sunduumuz gibi ülkemizdeki istihdam seferberliine de destek oluyoruz. stihdam seferberliine olan desteimiz bununla snrl tutmuyoruz. Halkbankkobi.com.tr üyesi KOBlerimize eleman.netten yüzde 30 indirimli eleman ilan verme ayrcal sunuyoruz. Halkbank olarak bu güne kadar olduu gibi bundan sonra da KOBlere yönelik avantajl kredi imkanlar sunmaya devam edeceiz.

Ana Sayfaya Git