Herkes merakla bekliyordu!

Milli Piyango İdaresi’nce 17 Ekim’de yapılan Süper Loto’nun 626’ncı hafta çekilişinde 13 milyon 456 bin 349 liralık ikramiyenin talihlisi Burdur’un Bucak ilçesinden çıktı. Süper Loto talihlisi, Milli Piyango İdaresi’ne başvurarak parayı teslim aldı.

Haberler 22.10.2019 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Lotonun 17 Ekimde yaplan 626nc hafta çekiliinde 6 bilen talihli Burdurun Bucak ilçesinden çkt. Süper Loto çekiliinde 13 milyon 456 bin 349 liralk büyük ikramiyenin sahibi olan talihli, kuponu Bucak Ganyan bayisine yatrrken, ikramiyenin isabet ettii rakamlar 5-8-11-20-23-24 oldu. Süper Loto talihlisi, Milli Piyango daresine bavurarak paray teslim ald.

Talihlinin kim olduu ise ilçede merak konusu oldu. Baz ilçe sakinleri milyonerin parayla yatrm yapmasn önerirken bazlar da kendilerine çkm olsayd neler yapacaklarn anlatt.

Bucak ans Oyunlar Bayisi Mehmet nal, Süper Lotonun 2014 ylnda Saysal Loto çekiliinde 6 bilen bir kiinin Bucaktan çktn, 1 milyon 400 bin TLlik büyük ikramiyenin sahibi olduunu söyledi. kramiyenin hayrl olmasn dileyen nal, Umarm hayrl bir ite kullanr dedi.

VERESYE DEFTERN SATIN ALIRDIM

kramiyenin kime çktn merak ettiklerini söyleyen Mehmet Demirta, Bana çksayd fabrika yatrm yapardm. nsanlara i salardm dedi. Raziye Ergit ise, ikramiyenin sahibi olsayd öncelikle hayvan barna yapacan belirterek, Bakkallara gidip veresiye defterlerini satn almak isterdim dedi. Süper Loto oynayan Özge Gün (22) ise, Büyük ikramiyenin Burdura çkmasna sevindik. Ben de arada oynuyorum. çkan arkadaa hayrl olsun. Kim olduunu merak ediyoruz. nallah ihtiyaç sahibi birine çkmtr dedi. Burdurda 1976 ylndan beri ans oyunlar bayilii yapan Halil Gönenli (69) de, u ana kadar bu kadar büyük bir ikramiye Burdura çkmamt. 1 milyon, 3 milyon lira gibi ikramiye çkmt ama bu kadar ilk defa çkt. Talihli kiiyi merak ediyoruz tabi ki. nallah memlekete hayrl yatrmlar yapar. Büyük ikramiyenin çkmasnn ardndan süper lotoya ilgi artt diye konutu. Yusuf Özkan (64) ise çkan arkadamza hayrl olsun. Memlekete güzel yatrmlar yapsn dedi. brahim Uysal (39) da, çok merak ediyoruz kime çktn. nallah iyi bir vatandaa çkmtr. Hayrl ilerde kullansn diye konutu.

Ana Sayfaya Git