İklimSA ikinci şubesi açtı!

Yetkili satıcı servisliğini Huzur Soğutmanun üstlendiği İklimSA'nın, Diyarbakır'daki 2. şubesinin açılışı görkemli bir törenle yapıldı.

Haberler 24.05.2017 - 08:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

30 yldan buyana Mitsubishi Heavy Industriesin duvar (split) ve ticari tip klimalarda Türkiye distribütörü olan ve ülkede iklimlendirme sektörünün öncü markas durumundaki klimSA, Diyarbakr da 2. ubesini açt.

Diyarbakrdaki Yetkili Satc Servisliini Huzur Soutma Murat Kürkütün üstlendii klimSAnn açl törenine, kurum yetkililerinin yansra çok sayda vatanda katld.

Renkli görüntülerin yaand açlma konuan klimsa Huzur Soutmann Diyarbakrdaki sat yetkilisi Murat Kürküt, Söz Habere özel açklamada bulundu.

TÖRENLE AçILII YAPILDI

klimlendirme sektörüne adn veren klimsa, yeni maazalar açarak büyümeye devam ediyor. Enerji tasarrufu salayan çevre dostu Sigma, klima sektörünün standartlarn belirleyen kalitesi ile Mitsubishi, sahip olduu plasmacluster teknolojisi dünyada ilk ve tek olan Sharp, üstün japon teknolojisi General, hem ekonomik hem de kaliteli modeller sunan Midea ve ekonomik serinlik salayan modelleri ile Samui ve Tronic klimalarn bünyesinde bulunduran klimsa Merkezleri, kombi sektöründe ise talyann lider kombi markas Berettay tüketicilerle buluturuyor. klimSA maazalarn tercih eden tüketicilerine Axsess ile pein fiyatna 12 taksit imkann sunuyor. Dünyann lider klima ve kombi markalarn 24 yllk deneyim ve uzmanlk ile eçkin ve modern maazalarnda sunan klimsa. Duvar tipinden, salon tipine, multi sistem klimalardan kanall split klimalara ve hermetik veya youmal tip kombilere kadar 100den fazla farkl model tek çat altnda yer alyor

DYARBAKIR MERKEZ VE UBE

Tüm klima markalarnn yan sra Sharp marka buzdolab ürünlerini de sata sunduklarn ifade eden Kürküt, Diyarbakrdaki merkezlerinin Kayapnar, Tekel Caddesi, Munzur elale evleri A/Blok altnda hizmet verdiklerini, merkez ubenin telefonun ise 0-412- 257 38 83 olduunu belirtirken, 2. ubelerinin ise yine Kayapnar ilçesi Peyas Mahallesi Frat Bulvar Birlik Sitesi D blok alt no 4te bulunduunu ve ube telefonlarnn 0-412-5020232 olduunu söyledi.

klimSA SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ

Teknolojinin adresi TeknoSA çats altnda faaliyet gösteren iklimlendirme sektörünün öncü markas klimSA, Sabanc güvencesiyle 30 yldan fazladr sürekli büyüyerek ve genileyerek, Türkiyenin dört bir yannda 400den fazla sat - servis a ve 5 bölge müdürlüü ile hizmet veriyor.

klimSA, klima sektöründe kendini ispatlam dünya markalar Mitsubishi Heavy Industries ve kendi markas Sigma ile ev tipi, ticari ve çoklu sistem klimalarn yan sra Samsung marka deiken debili sistem klimalar ile proje çözümleri sunuyor. Tüm bu ürün gamyla müterilerinin ihtiyacna yönelik katma deerli hizmetler salyor; bankalar, hastaneler, okullar ve zincir maazalar gibi kurumsal yaplara da özel çözümler üretiyor.

Ana Sayfaya Git