İklimSA ikinci şubesi açtı!

Yetkili satıcı servisliğini Huzur Soğutmanun üstlendiği İklimSA'nın, Diyarbakır'daki 2. şubesinin açılışı görkemli bir törenle yapıldı.

İklimSA ikinci şubesi açtı!

30 yıldan buyana Mitsubishi Heavy Industries’in duvar (split) ve ticari tip klimalarda Türkiye distribütörü olan ve ülkede iklimlendirme sektörünün öncü markası durumundaki İklimSA, Diyarbakır da 2. Şubesini açtı.

Diyarbakır'daki Yetkili Satıcı Servisliğini Huzur Soğutma Murat Kürküt'ün üstlendiği İklimSA'nın açılış törenine, kurum yetkililerinin yansıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Renkli görüntülerin yaşandığı açılışma konuşan İklimsa Huzur Soğutma'nın Diyarbakır'daki satış yetkilisi Murat Kürküt, Söz Haber'e özel açıklamada bulundu.

TÖRENLE AÇILIŞI YAPILDI

“ İklimlendirme sektörüne adını veren İklimsa, yeni mağazalar açarak büyümeye devam ediyor. Enerji tasarrufu sağlayan çevre dostu Sigma, klima sektörünün standartlarını belirleyen kalitesi ile Mitsubishi, sahip olduğu plasmacluster teknolojisi dünyada ilk ve tek olan Sharp, üstün japon teknolojisi General, hem ekonomik hem de kaliteli modeller sunan Midea ve ekonomik serinlik sağlayan modelleri ile Samui ve Tronic klimalarını bünyesinde bulunduran İklimsa Merkezleri, kombi sektöründe ise İtalya’nın lider kombi markası Beretta’yı tüketicilerle buluşturuyor. İklimSA mağazalarını tercih eden tüketicilerine Axsess ile  peşin fiyatına 12 taksit imkanını sunuyor. Dünyanın lider klima ve kombi markalarını 24 yıllık deneyim ve uzmanlık ile  şeçkin ve modern mağazalarında sunan İklimsa. Duvar tipinden, salon tipine, multi sistem klimalardan kanallı split klimalara ve hermetik veya yoğuşmalı tip kombilere kadar 100’den fazla  farklı model tek çatı altında yer alıyor”

DİYARBAKIR MERKEZ VE ŞUBE

Tüm klima markalarının yanı sıra Sharp marka buzdolabı ürünlerini de satışa sunduklarını ifade eden Kürküt, Diyarbakır'daki merkezlerinin Kayapınar, Tekel Caddesi, Munzur Şelale evleri A/Blok altında hizmet verdiklerini,  merkez şubenin telefonun ise 0-412- 257 38 83 olduğunu belirtirken, 2. şubelerinin ise yine Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi Fırat Bulvarı Birlik Sitesi D blok altı no 4'te bulunduğunu ve şube telefonlarının 0-412-5020232 olduğunu söyledi.

İklimSA SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ

Teknolojinin adresi TeknoSA çatısı altında faaliyet gösteren iklimlendirme sektörünün öncü markası İklimSA, Sabancı güvencesiyle 30 yıldan fazladır sürekli büyüyerek ve genişleyerek, Türkiye’nin dört bir yanında 400’den fazla satış - servis ağı ve 5 bölge müdürlüğü ile hizmet veriyor.

İklimSA, klima sektöründe kendini ispatlamış dünya markaları Mitsubishi Heavy Industries ve kendi markası Sigma ile ev tipi, ticari ve çoklu sistem klimaların yanı sıra Samsung marka değişken debili sistem klimaları ile proje çözümleri sunuyor. Tüm bu ürün gamıyla müşterilerinin ihtiyacına yönelik katma değerli hizmetler sağlıyor; bankalar, hastaneler, okullar ve zincir mağazalar gibi kurumsal yapılara da özel çözümler üretiyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz