İşkur ödemeleri banka hesabında

Hak sahipleri, internet ortamında dolduracakları form ile ödenecek tutarların, sistemde kayıtlı konut adresine, PTTBank hesabına veya kendi banka hesabına gönderilmesini talep edebilecek

Haberler 06.04.2020 - 11:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

PTT A, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgnna kar alnan tedbirler çerçevesinde KUR ödemelerinde yeni bir uygulamaya giderek, hak sahibi vatandalarn dolduracaklar form ile ödeme bedellerinin, sistemde kaytl konut adresine, PTTBank hesabna veya kendi banka hesabna gönderilmesini talep edebileceklerini bildirildi.

PTT Aden yaplan yazl açklamada, Kovid-19 salgnna kar alnan tedbirler kapsamnda baz illerde giri çklarn kstlandrlmas sonucu veya herhangi bir nedenle resmi ikametinde bulunmayan müterilerin isizlik sigortas, i kayb tazminat, ücret garanti fonu ödemesi ve ksa çalma ödemelerini kolaylkla alabilmeleri için yeni önlemler alnd ifade edildi.

Tüm KUR ödemesi hak sahiplerini kapsayan söz konusu uygulamayla, kaytl cep telefonlarna SMS ile PTTnin internet sitesine yönlendirici özel bir link gönderilecei belirtilerek, kiiye özel tek kullanmlk formun online olarak doldurulaca vurguland.

BANKA HESAPLARINA AKTARILABLNR

Form ile hak sahibi ödeme bedellerinin sistemde kaytl konut adresine, PTTBank hesabna veya kendi banka hesabna gönderilmesini talep edebileceine dikkat çekilerek, unlar kaydedildi:

Böylece müterilerimiz ödemelerini kolaylkla alabilecek. 2020 yl Mart ayna ait sizlik Sigortas ödemesi hak sahibi olup mevcut cep telefonu numarasna SMS gelmeyen müterilerimizin, Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler letiim Merkezi ALO 170 iletiim hattndan sistem üzerindeki telefon numaralarn güncellemeleri gerekmektedir. Kovid-19 tehdidine kar, müterilerimizin ve çalma arkadalarmzn saln korumak, sosyal mesafe kuraln uygulamak amacyla KUR ödemelerini PTT datclarmz araclyla vatandalarmzn PTT i yerlerimize gelmelerine gerek kalmadan evlerinde teslim ediyoruz.

Ana Sayfaya Git