Kamu alacağı

Kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun kapsamındaki borçların ilk taksitlerinin ödenmesi için verilen sürenin, 1 Ekim Pazartesi günü sona ereceği belirtildi.

Haberler 23.09.2018 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kamu alacaklarnn yeniden yaplandrlmasna ilikin kanun kapsamndaki borçlarn ilk taksit ödemesi için son günün 1 Ekim Pazartesi olduu bildirildi.

Gelir daresi Bakanlnn (GB) internet sitesinde yer alan duyuruda, kamu alacaklarnn yeniden yaplandrlmasna ilikin 7143 sayl Yaplandrma Kanunu kapsamnda yaplandrlan borçlarn ilk taksit ödemesi için verilen sürenin 1 Ekim Pazartesi günü sona erecei hatrlatld.

KAMU ALACAKLARI

Duyuruda, kanunun getirdii imkanlardan yararlanmaya devam edilmesi için ilk iki taksitin süresinde ödenmesi gerektii belirtildi.

Ödemeler, interaktif vergi dairesi uygulamasndan, bakanln resmi internet sayfas www.gib.gov.trde yer alan Borç Sorgulama ve Ödeme bölümünden 02.00-22.00de anlamal bankalarn banka kart/kredi kart, banka hesabndan havale yöntemi ve yabanc ülkede faaliyet gösteren bankalara ait kartlaryla, anlamal banka ubelerinden, PTT iyerlerinden ve vergi dairelerinden yaplabiliyor.

Ana Sayfaya Git