Kamu bankalarında çalışma saatleri değişmedi

Şubelerdeki faaliyetlerini kesintisiz olarak sürdürdüklerini belirten Ziraat Bankası Bankacılık Operasyonları ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Ali Kırbaş, "Kamu bankalarımızda ve Ziraat'te çalışma saatleri değişmedi" dedi.

Haberler 07.04.2020 - 03:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Konuyla ilgili bir açklama yapan Krba, Müterilerimize ilemlerini öncelikli olarak dijital kanallar üzerinden yapmalarn öneriyoruz. Ancak iin doas gerei baz ilemler sadece ubelerden yaplabiliyor veya müterilerimiz bir nedenle ubeye gelmek zorunda kalabiliyor. Böyle zamanlarda müterilerimize ihtiyaç duyduklar finansal destei verebilmek her zamankinden daha önemli dedi ve ekledi:

ubelerimiz salgn öncesinde olduu gibi yine saat 09.00-17.00 saatleri arasnda tam zamanl olarak müterilerimize hizmet vermeye devam ediyor. Sadece 12.30 -13.30 arasnda bir saatlik öle yemei aras için kapalyz.

MESA SAATLER DEMED

Salgn öncesi dönemde müterilerimizin bankaclk ilemleri için ubelerimizi ziyaret saatlerinde eit bir dalm bulunuyordu. Ancak bu dönemde ubelerimizde öleden önce görece daha az ilem yaplyor.

Müterilerimizin Bankaclk ilemlerini gerçekletirebilmeleri için öleden öncesinde 09.00-12.30 saatleri arasnda 3,5 saatlik önemli bir zaman var. Bu nedenle ubeye gelmek zorunda olan müterilerimiz öleden önceyi tercih edebilirler.

Bu husus sosyal mesafenin korunmas açsndan da önem tayor. lem yapacak müteri saysnn günün saatlerine eit dalmas müterilerimiz arasnda sosyal mesafenin korunmasna da yardmc oluyor.

Koronavirüsle mücadele için alnan tedbirler kapsamnda vatandalarn toplu olarak bulunduu market, pazar yeri gibi alanlarda maske zorunluluu getirildi. Alnan tedbirlerle uyumlu olarak biz de bugünden itibaren ubelerimize müterilerimizi maskeli olarak kabul ediyoruz.

Ana Sayfaya Git