Kamu İhale Kurumu 20 uzman yardımcısı alacak

Kamu İhale Kurumu (KİK), 20 kamu ihale uzman yardımcısı alımı için sınav yapacak.

Haberler 12.01.2021 - 00:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

KKin Resmi Gazetede yaymlanan ilanna göre, kurum tarafndan hukuk fakültesi mezunu 5, iktisat, siyasal bilgiler, iletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunu 5, bilgisayar, enformasyon sistemleri, biliim sistemleri, yazlm gelitirme, elektrik-elektronik ve haberleme mühendislikleri fakültelerinden mezun 7, inaat mühendislii bölümü mezunu 3 uzman yardmcs istihdam edilecek.

Snav için bavurular 18 Ocakta balayacak ve 29 Ocak mesai bitiminde sona erecek. Bavurular, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgn nedeniyle kurumun internet sitesinden (www.ihale.gov.tr) elektronik olarak yaplacak, adaylarn ahsen veya posta yoluyla yapaca bavurular da kabul edilecek.

UZMAN YARDIMCISI

Giri snav yazl ve sözlü olmak üzere iki aamal gerçekletirilecek. Yazl snavn yaplaca yer, adres ve tarih ile snav saatlerine ilikin bilgiler, adaylarn snava giri belgelerinde belirtilecek. Bu belgeler, KKin resmi internet sitesinden edinilebilecek. Snavn Ölçme, Seçme ve Yerletirme Merkezi Bakanl ve/veya yükseköretim kurumlar tarafndan yaplmas halinde, bunlar tarafndan duyuru eklinde ilan yaplacak internet adresi üzerinden de belgeler temin edilebilecek.

Sözlü snava ilikin bilgiler de kurumun ilan panosunda yer alacak ve resmi internet sitesinden duyurulacak.

Ana Sayfaya Git