Katı atık depolama

400 bini aşan nüfusuyla gün geçtikçe nüfus yoğunluğunda büyük artışın yaşandığı Bağlar’da katı atık depolama ihtiyacına cevap vermek için Bağlar Belediyesi tarafından geliştirilen “Birinci Sınıf Katı Atık Getirme Tesisi” hayata geçiriliyor.

Haberler 28.02.2022 - 00:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ki ay önce temeli atlan tesisin üç ay içerisinde tamamlanarak hizmete sunulmas planlanyor.

Baclar Mahallesinde yapm devam eden tesisin inaatnda incelemelerde bulunan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, 4 bin metrekarelik alanda tasarlanan tesisin idari bina,depolama ve ölçüm alanlarndan olutuu bilgisini paylat.

SIFIR ATIK PROJESNE DESTEK

Kat atklarn geri dönütürülmesiyle ilgili çalmalar üç yldr youn bir ekilde gerçekletirerek farkl projeleri hayata geçirdiklerini belirten Beyolu,Nüfus younluuyla beraber yeni sorunlarn da yaand bir ilçeyiz. Hizmet talebi ve ihtiyaçlar daima artyor. Bunlardan biri de kat atk toplama ve bunlarn geri dönüüme kazandrlmasdr. Bununla ilgili ciddi çalmalar yürütüyoruz. çevre ve ehircilik Bakanlmz tarafndan hayata geçirilen ve Cumhurbakanmz sayn Recep Tayyip Erdoann kymetli ei Emine Erdoan himayesinde balatlan Sfr Atk Projesi kapsamnda 1.Snf Atk Getirme Merkezini hayata geçiriyoruz. nallah en geç üç ay içerisinde hazr hale gelecektir. dedi.

Ana Sayfaya Git