Kent Ticaretini Artırmak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar'ı makamında ziyaret etti. Diyarbakır'ın bölgenin marka şehri olduğunu vurgulayan Başkan Atilla, "Kentte ticaret ve sanayinin gelişmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz." dedi.

Haberler 22.07.2017 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, kentteki sivil toplum kurulularn ziyaret etmeye devam ediyor. Bakan Atilla, Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odasn (DTSO) ziyaret etti. Bakan Atilla, DTSO Yönetim Kurulu Bakan Ahmet Sayar, yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafndan karland. Bakan Atilla, Sayar, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle bir süre görütü.

GRMLERE KATKI SUNUYORUZ

Diyarbakrn bölgenin marka ehri olduunu vurgulayan Bakan Atilla, Kentte ticaret ve sanayinin gelimesi için youn çaba sarf ediyoruz. ehrimizi kalknmas için üzerimize düen her eyi yapmaya hazrz. Yatrmclar Diyarbakrda yatrm yapmaya davet ediyoruz. Kentimizin faydasna olacak her türlü giriime Büyükehir Belediyesi olarak katk sunuyoruz. dedi.

Sayar ise Bakan Atillann kentte önemli hizmetleri hayata geçirdiini belirterek, Atillaya teekkür etti. Ziyaretin sonunda Bakan Atillaya tablo hediye edildi.

Ana Sayfaya Git