Kentsel dönüşüm irtibatı buradan!

Ak Partili Bağlar Belediyesi ,Kaynartepe Mahallesinde yerinde dönüşüm modeli ile uygulanacak kentsel dönüşüm projesini anlatmak üzere irtibat bürosu açtı.

Haberler 24.10.2020 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi,Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan tarafndan onaylanan kentsel dönüüm projesini halka anlatmak için çalmalarn sürdürüyor.

Kaynartepe Mahallesinde 7 bin nüfusun etkilenecei alanda 1354 yap üzerinden hayata geçirilecek proje için belediye tarafndan irtibat bürosu hizmete açld. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu tarafndan belediyenin Selahaddin Eyyübi Mahallesinde bulunan ek hizmet binas içinde oluturulan irtibat bürosunda vatandalar proje hakknda bilgilendirme yaplyor. Kentsel Dönüüm rtibat Bürosunun üronun haftann her gün açk olaca ve vatandalara her konuda bilgi verilecei kaydedildi.

PROJENN AMACI HALKIN HUZURU

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu,irtibat bürosu aracl ile vatandalara her konuda yardmc olacaklarn söyledi.

Beyolu,Balar için tarihi bir proje olarak deerlendiriyoruz. Devletimizin ve bizlerin gayesi Balar halknn çilesine son vermek ve kaliteli bir yaam imkan sunmak.Bunun için tüm önlemler alnyor. Bu vesile ile vatandamz bilgilendirmek üzere büro açtk.Vatandamz dedikodu ve söylentilere itibar etmesin her ey inallah çok güzel olacak.Etap etap giderek inallah bu güzel proje ile Balar hak ettii nezih ehir yapsna kavuacak dedi.

Ana Sayfaya Git