Görüş Bildir

Kentsel dönüşüm irtibatı buradan!

Ak Partili Bağlar Belediyesi ,Kaynartepe Mahallesinde yerinde dönüşüm modeli ile uygulanacak kentsel dönüşüm projesini anlatmak üzere irtibat bürosu açtı.

Kentsel dönüşüm irtibatı buradan!

Bağlar Belediyesi,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan kentsel dönüşüm projesini halka anlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynartepe Mahallesi’nde 7 bin nüfusun etkileneceği alanda 1354 yapı üzerinden hayata geçirilecek proje için belediye tarafından irtibat bürosu hizmete açıldı. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından belediyenin Selahaddin Eyyübi Mahallesinde bulunan ek hizmet binası içinde  oluşturulan irtibat bürosunda  vatandaşlar proje hakkında bilgilendirme yapılıyor. Kentsel Dönüşüm İrtibat Bürosu’nun üronun haftanın her gün açık olacağı ve vatandaşlara her konuda bilgi verileceği kaydedildi.

"PROJENİN AMACI HALKIN HUZURU"

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,irtibat bürosu aracılığı ile vatandaşlara her konuda yardımcı olacaklarını söyledi.

Beyoğlu,"Bağlar için tarihi bir proje olarak değerlendiriyoruz. Devletimizin ve bizlerin gayesi Bağlar halkının çilesine son vermek ve kaliteli bir yaşam imkanı sunmak.Bunun için tüm önlemler alınıyor. Bu vesile ile vatandaşımızı bilgilendirmek üzere büro açtık.Vatandaşımız dedikodu ve söylentilere itibar etmesin her şey inşallah çok güzel olacak.Etap etap giderek inşallah bu güzel proje ile Bağlar hak ettiği nezih şehir yapısına kavuşacak " dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi