Köy yolları asfaltlandı

Görevlendirme yapılan Bismil Belediyesi, köy içi yolların yapılması için çalışma başlattı.

Haberler 05.04.2018 - 09:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil Kaymakam ve Belediye Bakanvekili Turgay Gülenç, yapt yazl açklamada, ilçeye bal Eliaçk Mahallesinde yol yapm çalmalarna balandn ve program dahilinde bütün köy yollarnn yaplacan bildirdi.

çalmann yürütüldüü köylerin cami, okul ve mezarlk yollarnn da gözden geçirildiini anlatan Gülenç, Krsal mahallelerimizi çamurdan ve tozdan arndrmak adna durmadan, yorulmadan çalmaya devam ediyoruz. uan ekiplerimiz Eliaçk Mahallemizde çalmalarn yürütüyor. Ekiplerimiz en ksa sürede buradaki köy içi yollarn hepsine stabilize malzeme serip çamurlu ve tozlu yol brakmayacak. ifadelerini kulland.

KÖY YOLLARININ YAPILMASI

Eliaçk Mahallesi Muhtar Mehmet Mehdi Kabuklu da yol çalmasndan dolay duyduu memnuniyeti ifade ederek, 20 yldr beklenen hizmetlerin görevlendirme yaplan belediye sayesinde geldiini aktard.

Kabuklu, Köyümüz önceden kn çamurdan, yaznsa tozdan geçilmiyordu. Kayyum Bakanmz Turgay Gülençten Allah raz olsun, Ondan istirham ettik. Köyümüzü toz ve çamurdan kurtard. Kendim ve köyüm adna kendisine teekkür ediyorum. açklamasnda bulundu.

Ana Sayfaya Git