Görüş Bildir

Köy yolları asfaltlandı

Görevlendirme yapılan Bismil Belediyesi, köy içi yolların yapılması için çalışma başlattı.

Köy yolları asfaltlandı

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Turgay Gülenç, yaptığı yazılı açıklamada, ilçeye bağlı Eliaçık Mahallesi'nde yol yapım çalışmalarına başlandığını ve program dahilinde bütün köy yollarının yapılacağını bildirdi.

Çalışmanın yürütüldüğü köylerin cami, okul ve mezarlık yollarının da gözden geçirildiğini anlatan Gülenç, "Kırsal mahallelerimizi çamurdan ve tozdan arındırmak adına durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Şuan ekiplerimiz Eliaçık Mahallemizde çalışmalarını yürütüyor. Ekiplerimiz en kısa sürede buradaki köy içi yolların hepsine stabilize malzeme serip çamurlu ve tozlu yol bırakmayacak." ifadelerini kullandı.

KÖY YOLLARININ YAPILMASI

Eliaçık Mahallesi Muhtarı Mehmet Mehdi Kabuklu da yol çalışmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 20 yıldır beklenen hizmetlerin görevlendirme yapılan belediye sayesinde geldiğini aktardı.

Kabuklu, "Köyümüz önceden kışın çamurdan, yazınsa tozdan geçilmiyordu. Kayyum Başkanımız Turgay Gülenç'ten Allah razı olsun, Ondan istirham ettik. Köyümüzü toz ve çamurdan kurtardı. Kendim ve köyüm adına kendisine teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi