Köyler hizmete doyacaklar!

Kayapınar Belediyesi, ilçeye bağlı mahallelerin alt yapı, yol ve sosyal tesis sorunlarına çözüm buluyor.

Haberler 15.04.2017 - 08:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesince, haftalk Mahalle muhtarlar toplantlar tüm hzyla devam ediyor. Kayapnar Belediyesi toplant salonunda lçeye bal Mahalle muhtarlarnn katld bir toplant düzenlendi. Toplantya, Kayapnar Belediye Bakan Yardmcs Kemal Büyükta ve ilgili birim yetkilileri katld.

BÜYÜKTA: TÜM MKANLARIMIZI MAHALLELERMZ çN SEFERBER ETTK

Bakan Yardmcs Kemal Büyükta, toplantda yapt konumada, Mahalle muhtarlar ile sürekli irtibat halinde tüm sorunlar gidereceklerini vurgulayarak, Mahallelerimiz için tüm imknlar seferber edilmi durumda. Belirli bir program dhilinde çalyoruz. Bu programlarmz çerçevesinde tüm Mahallelerimizin, Alt yap ve Sosyal tesis ile yol ihtiyaçlarn gidereceiz. Burada sorunlar sk sk muhtarlarmzla görümememizin sebebi, mahallelerin temsilcileri olan muhtarlardan sorunlar birebir dinleyip en ksa sürede çözmektir diye konutu.

Bu kapsamda Mahallelere yönelik oyun park ve Hal saha projelerinin en ksa zamanda hayata geçireceklerini vurgulayan Büyükta, Belediye tarafndan yetitirilen fidan ve çiçeklerin mahallelerde kullanlacan söyledi.

MUHTARLAR: LK KEZ TOPLANTIYA KATILIYORUZ

Toplantda sorun ve ihtiyaçlarn yetkililere ilk azdan iletme ans bulan Muhtarlar da, öyle dediler: Mahallelerimizde bugüne kadar hiç görmediimiz bir duruma ilgi ve hizmete ahit oluyoruz. uan da, yaplacak olan taziye evi, Oyun park ve Hal saha projelerini hayal bile edemezdik. imdi bunlarn yaplmas için gereken tüm resmi temaslar tamamlanm durumda. Biz bugüne kadar böyle hizmetler için bavuru yapnca ciddiye bile alnmyorduk. Ama imdi bakyoruz ki ikayetlerimiz ve sorunlarmz dinlenip gereinin yaplmas için hemen admlar atlyor. Yaplacak baarl çalmalarn devamn dilerken, Belediye Bakanmz Sayn Mustafa Klça teekkür ediyoruz

Ana Sayfaya Git