Köyler hizmete doyacaklar!

Kayapınar Belediyesi, ilçeye bağlı mahallelerin alt yapı, yol ve sosyal tesis sorunlarına çözüm buluyor.

Köyler hizmete doyacaklar!

Kayapınar Belediyesi’nce, haftalık Mahalle muhtarları toplantıları tüm hızıyla devam ediyor. Kayapınar Belediyesi toplantı salonunda İlçeye bağlı Mahalle muhtarlarının katıldığı bir toplantı düzenlendi. Toplantıya, Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Büyüktaş ve ilgili birim yetkilileri katıldı.

BÜYÜKTAŞ: “TÜM İMKANLARIMIZI MAHALLELERİMİZ İÇİN SEFERBER ETTİK”

Başkan Yardımcısı Kemal Büyüktaş, toplantıda yaptığı konuşmada, Mahalle muhtarları ile sürekli irtibat halinde tüm sorunları gidereceklerini vurgulayarak, “Mahallelerimiz için tüm imkânlar seferber edilmiş durumda. Belirli bir program dâhilinde çalışıyoruz. Bu programlarımız çerçevesinde tüm Mahallelerimizin, Alt yapı ve Sosyal tesis ile yol ihtiyaçlarını gidereceğiz. Burada sorunları sık sık muhtarlarımızla görüşmememizin sebebi, mahallelerin temsilcileri olan muhtarlardan sorunları birebir dinleyip en kısa sürede çözmektir” diye konuştu.

Bu kapsamda Mahallelere yönelik oyun parkı ve Halı saha projelerinin en kısa zamanda hayata geçireceklerini vurgulayan Büyüktaş, Belediye tarafından yetiştirilen fidan ve çiçeklerin mahallelerde kullanılacağını söyledi.

MUHTARLAR: “İLK KEZ TOPLANTIYA KATILIYORUZ”

Toplantıda sorun ve ihtiyaçlarını yetkililere ilk ağızdan iletme şansı bulan Muhtarlar da, şöyle dediler: “Mahallelerimizde bugüne kadar hiç görmediğimiz bir duruma ilgi ve hizmete şahit oluyoruz. Şuan da, yapılacak olan taziye evi, Oyun parkı ve Halı saha projelerini hayal bile edemezdik. Şimdi bunların yapılması için gereken tüm resmi temaslar tamamlanmış durumda. Biz bugüne kadar böyle hizmetler için başvuru yapınca ciddiye bile alınmıyorduk. Ama şimdi bakıyoruz ki şikayetlerimiz ve sorunlarımız dinlenip gereğinin yapılması için hemen adımlar atılıyor. Yapılacak başarılı çalışmaların devamını dilerken, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kılıç’a teşekkür ediyoruz” 

Kaynak: Diyarbakır Söz