Mitsubishi Heavy Industries klimalarda

30 yıllık tecrübesi ve 400’den fazla satış ve servis ağı ile iklimlendirme sektörünün öncüsü olan İklimSA, tüketicileri kışa özel uygun fırsatlar ve yenilikçi teknolojiler ile buluşturuyor. Kasım ayı boyunca Türkiye genelindeki tüm İklimSA merkezlerinde geçerli olacak kampanya ile tüketiciler kaliteli ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olma şansını yakalıyor.

Haberler 08.11.2016 - 08:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçmiten gelen tecrübesi ve Sabanc güvencesi ile ürün kalitesine her zaman öncelik veren klimSA, yüzde 30a varan indirimlerle k mevsimin balad bugünlerde tüketicilere uygun avantajlar salyor. Kasm ay boyunca geçerli olan kampanya kapsamnda, A++ yüksek enerji verimliliine ve Japon teknolojisine sahip Mitsubishi Heavy Industries marka klima alanlar, yüzde 30a varan indirim imknndan faydalanabiliyor.

klimSA, düzenledii kampanyalarn yan sra oluturduu özel montaj seti ile de fark yaratan bir hizmete imza atyor. Özel montaj seti, Türkiye genelindeki yetkili servislerinin ayn kalitede hizmet vermesini ve müteri memnuniyetinde farkllamay salyor.

Mitsubishi Heavy Klimalar ile Japon teknolojisi evinizde!

klimSA, Japon Mitsubishi Heavy Industries markasnn üstün teknolojik özellikleri, estetik tasarm ve yüksek enerji verimliliine sahip duvar, yar ticari ve çoklu sistem klimalar ile tüketicilerin ihtiyaçlarna uygun çözümler sunuyor.

Mitsubishi Heavy Industries klimalarn hava ak sistemi tasarmnda, jet motorlarnn gelitirilmesinde kullanlan aerodinamik analiz teknolojisi kullanlyor. Bu sistem ile fanda oluturulan hava akm, minimum güç tüketimi ile çok miktarda havay homojen ve sessiz olarak uzun mesafelere üfleyerek büyük meknlarn bile ortam genelindeki konfor kalitesini artryor.

Güçlü kapasite, üstün teknoloji ve enerji verimlilii ile öne çkan Japon Mitsubishi Heavy Industries klimalar, gelitirilen yenilikçi tasarm ve mühendislik uygulamalar ile çevreye de duyarl çalyor.

Soutma kapasitesindeki üstün performansnn yan sra k aylarndaki stma performansyla da dikkat çeken Mitsubishi Heavy Industries klimalar, sessiz çalma özellii nedeniyle de tercih ediliyor.

Ana Sayfaya Git