Mitsubishi Heavy Industries klimalarda

30 yıllık tecrübesi ve 400’den fazla satış ve servis ağı ile iklimlendirme sektörünün öncüsü olan İklimSA, tüketicileri kışa özel uygun fırsatlar ve yenilikçi teknolojiler ile buluşturuyor. Kasım ayı boyunca Türkiye genelindeki tüm İklimSA merkezlerinde geçerli olacak kampanya ile tüketiciler kaliteli ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olma şansını yakalıyor.

Mitsubishi Heavy Industries klimalarda

Geçmişten gelen tecrübesi ve Sabancı güvencesi ile ürün kalitesine her zaman öncelik veren İklimSA, yüzde 30’a varan indirimlerle kış mevsimin başladığı bugünlerde tüketicilere uygun avantajlar sağlıyor. Kasım ayı boyunca geçerli olan kampanya kapsamında, A++ yüksek enerji verimliliğine ve Japon teknolojisine sahip Mitsubishi Heavy Industries marka klima alanlar, yüzde 30’a varan indirim imkânından faydalanabiliyor.

İklimSA, düzenlediği kampanyaların yanı sıra oluşturduğu özel montaj seti ile de fark yaratan bir hizmete imza atıyor. Özel montaj seti, Türkiye genelindeki yetkili servislerinin aynı kalitede hizmet vermesini ve müşteri memnuniyetinde farklılaşmayı sağlıyor.

Mitsubishi Heavy Klimalar ile Japon teknolojisi evinizde!

İklimSA, Japon Mitsubishi Heavy Industries markasının üstün teknolojik özellikleri, estetik tasarımı ve yüksek enerji verimliliğine sahip duvar, yarı ticari ve çoklu sistem klimaları ile tüketicilerin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunuyor.

Mitsubishi Heavy Industries klimaların hava akış sistemi tasarımında, jet motorlarının geliştirilmesinde kullanılan aerodinamik analiz teknolojisi kullanılıyor. Bu sistem ile fanda oluşturulan hava akımı, minimum güç tüketimi ile çok miktarda havayı homojen ve sessiz olarak uzun mesafelere üfleyerek büyük mekânların bile ortam genelindeki konfor kalitesini artırıyor.

Güçlü kapasite, üstün teknoloji ve enerji verimliliği ile öne çıkan Japon Mitsubishi Heavy Industries klimalar, geliştirilen yenilikçi tasarım ve mühendislik uygulamaları ile çevreye de duyarlı çalışıyor.

Soğutma kapasitesindeki üstün performansının yanı sıra kış aylarındaki ısıtma performansıyla da dikkat çeken Mitsubishi Heavy Industries klimalar, sessiz çalışma özelliği nedeniyle de tercih ediliyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz