Muhasebecilere yeni istihdam teşvikleri anlatıldı

Bingöl SGK İl Müdürlüğü tarafından "2019 İstihdam Seferberliği" kapsamında Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Bingöl Temsilciliği üyelerine Yeni Dönem İstihdam teşvikleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Haberler 11.03.2019 - 10:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

SGK l Müdürlüü toplant salonunda düzenlenen toplantya l Müdürü Muzaffer çakar, KUR l Müdürü M.Fesih Güler, Bingöl Serbest Muhasebeci ve Mali Müavirler Odas Bingöl Temsilcisi Aydn Batur ile muhasebeciler ve mali müavirler katld.

STHDAM TEV

Hazrlanan sunum eliinde yeni dönem istihdam tevikleri hakknda bilgiler veren l Müdürü çakar, yeni tevikler ile birlikte kaytl sigortal istihdamn artrlmas, kadn istihdamnn artrlmas, genç istihdamn artrlmas, engelliler gibi dezavantajl gruplarn istihdamnn artrlmas, bölgesel, büyük ölçekli yatrmlar ile stratejik yatrmlarn özendirilmesi gibi bölgesel gelimilik farkllklarnn azaltlmas için devam eden tevikler ile birlikte yeni bir takm tevikler sunulduunu belirtti.

Toplantda konuma yapan KUR l Müdürü M. Fesih Güler, ba eitim kurslarna katlan kursiyerlerin istihdam ve nitelikli igücü eitimi ile i dünyasnn istihdam ihtiyacna ilikin kurslar hakknda bilgiler verdi.

Ana Sayfaya Git