Görüş Bildir

Muhasebecilere yeni istihdam teşvikleri anlatıldı

Bingöl SGK İl Müdürlüğü tarafından "2019 İstihdam Seferberliği" kapsamında Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Bingöl Temsilciliği üyelerine Yeni Dönem İstihdam teşvikleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Muhasebecilere yeni istihdam teşvikleri anlatıldı

SGK İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İl Müdürü Muzaffer Çakar, İŞKUR İl Müdürü M.Fesih Güler, Bingöl Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Bingöl Temsilcisi Aydın Batur ile muhasebeciler ve mali müşavirler katıldı.

İSTİHDAM TEŞVİĞİ

Hazırlanan sunum eşliğinde yeni dönem istihdam teşvikleri hakkında bilgiler veren İl Müdürü Çakar,  yeni teşvikler ile birlikte kayıtlı sigortalı istihdamın artırılması, kadın istihdamının artırılması, genç istihdamın artırılması, engelliler gibi dezavantajlı grupların istihdamının artırılması, bölgesel, büyük ölçekli yatırımlar ile stratejik yatırımların özendirilmesi gibi bölgesel gelişmişlik farklılıklarının azaltılması için devam eden teşvikler ile birlikte yeni bir takım teşvikler sunulduğunu belirtti.

Toplantıda konuşma yapan İŞKUR İl Müdürü M. Fesih Güler, İşbaşı eğitim kurslarına katılan kursiyerlerin istihdamı ve nitelikli işgücü eğitimi ile iş dünyasının istihdam ihtiyacına ilişkin kurslar hakkında bilgiler verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi