Oto sanayi sitesi geliyor

4'üncü Oto Sanayi Sitesiyle, üretimde verimliliğin artırılması, istihdama ve bölgesel gelişime katkı sağlanması hedefleniyor.

Haberler 15.01.2018 - 11:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sosyal konut üretiminin yan sra konut d alanlarda yatrm projeleri yürüten Toplu Konut daresi (TOK) Bakanl, Diyarbakrda sanayi siteleri kuruyor. Yeni sanayi sitesiyle üretimde verimliliin artrlmas, istihdama ve bölgesel geliime katk salanmas hedefleniyor.

MODERN OTO SANAY STES

TOKnin Diyarbakr 4üncü Oto Sanayi Sitesi Yap Kooperatifi Yönetimi i birliiyle hayata geçirecei sanayi sitesi de kentin ve gelien sanayinin ihtiyaçlarn karlayacak ekilde planlanyor. Diyarbakr Yeni 4üncü Oto Tamirciler ve Küçük Sanayi Sitesi Projesi ile 4 bin 500 kiinin istihdam edilecei, 810 i yeri kapasitesine sahip modern bir oto sanayi merkezi yaplyor.

TASARIM AAMASINDAK PROJE

Tasarm aamasndaki projede, 620si 150 metrekare ve 190 300 metrekare büyüklükte iki tip i yeri bulunuyor. Sitede ayrca, çalanlarn ve ziyaretçilerin ihtiyaçlarna yönelik, idare binas, çar, banka, frn, cami, PTT ve lokanta gibi birimlere de yer veriliyor.

Diyarbakrdaki mevcut sanayi siteleri ve ehir içindeki i yerlerinin uygun mekanlarda hizmet vermesi, çalanlarn daha iyi koullarda verimli üretim salamas amacyla tasarlanan Modern Oto Sanayi Sitesiyle kentin vizyonuna ve istihdama katk salamak, üretim alt yapsn oluturmak ve mesleki alanlar gelitirmek hedefleniyor.

Ana Sayfaya Git