Otogar müjdesi

Bismil'e otogar müjdesi geldi. Belediye Başkanı Gülenç, Bismil-Batman yolu üzerindeki 40 dönüm arazi üzerinde inşa edilecek proje çalışması tamamlanmış olup önümüzdeki günlerde ihaleye çıkaracağız." dedi.

Haberler 04.03.2017 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil Belediye Bakanvekili olarak görevlendirilen Kaymakam Turgay Gülenç, ilçeye modern otogar yaplaca müjdesini verdi.

Kaymakam Gülenç, yapt açklamada, göreve balad günden itibaren ksa süre içerisinde Bismilde birçok önemli projeye imza atarak ilçenin gelimesi, kalknmas ve modern görüme bürünmesi için gece gündüz çaltklarn söyledi.

Önümüzdeki günlerde otogar için ihaleye çkacaklarn ifade eden Gülenç, Bismil Belediyesinin çok önemli projelerinden birisi de ilçemizi ehirleraras modern bir otogara kavumaktr. dedi.

OTOGAR MÜJDES VERD

Bir ilçeye veya herhangi bir yerleim yerine girildii zaman, o yerleim yerinin görüntüsünün oradaki oto terminalinin görüntüsüyle belli olduunu belirten Gülenç, unlar kaydetti:

lçemiz ne kadar temiz olursa olsun otogara gelen yabanc bir vatanda, otogarn kötü halini gördüü zaman kendisinde tüm ehrin böyle olduu algs oluur. Biz de o algy krmak için Bismil-Batman yolu üzerindeki 40 dönüm arazi üzerinde ina edilecek proje çalmas tamamlanm olup önümüzdeki günlerde ihaleye çkaracaz.

Gülenç, otogarn gelecek yl mays aynda faaliyete geçecei müjdesini de verdi.

Ana Sayfaya Git