Otogar müjdesi

Bismil'e otogar müjdesi geldi. Belediye Başkanı Gülenç, Bismil-Batman yolu üzerindeki 40 dönüm arazi üzerinde inşa edilecek proje çalışması tamamlanmış olup önümüzdeki günlerde ihaleye çıkaracağız." dedi.

Otogar müjdesi

Bismil Belediye Başkanvekili olarak görevlendirilen Kaymakam Turgay Gülenç, ilçeye modern otogar yapılacağı müjdesini verdi.

Kaymakam Gülenç, yaptığı açıklamada, göreve başladığı günden itibaren kısa süre içerisinde Bismil’de birçok önemli projeye imza atarak ilçenin gelişmesi, kalkınması ve modern görüme bürünmesi için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Önümüzdeki günlerde otogar için ihaleye çıkacaklarını ifade eden Gülenç, "Bismil Belediyesi’nin çok önemli projelerinden birisi de ilçemizi şehirlerarası modern bir otogara kavuşmaktır." dedi.

OTOGAR MÜJDESİ VERDİ

Bir ilçeye veya herhangi bir yerleşim yerine girildiği zaman, o yerleşim yerinin görüntüsünün oradaki oto terminalinin görüntüsüyle belli olduğunu belirten Gülenç, şunları kaydetti:

"İlçemiz ne kadar temiz olursa olsun otogara gelen yabancı bir vatandaş, otogarın kötü halini gördüğü zaman kendisinde tüm şehrin böyle olduğu algısı oluşur. Biz de o algıyı kırmak için Bismil-Batman yolu üzerindeki 40 dönüm arazi üzerinde inşa edilecek proje çalışması tamamlanmış olup önümüzdeki günlerde ihaleye çıkaracağız."

Gülenç, otogarın gelecek yıl mayıs ayında faaliyete geçeceği müjdesini de verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz