Öz Dicle Fırat Balık Evi açıldı

Deniz ve tatlı su balıklarının günlük toptan ve perakende satışa sunulan, istenilen müşteriye pişirme imkanı da sağlayan Öz Dicle Fırat Balık Evi, hizmete açıldı.

Haberler 12.03.2019 - 10:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrllarn balk keyfinde yeni adresi, Öz Dicle Frat Balk Evi görkemli bir açl töreniyle hizmete girdi.

Merkez Yeniehir ilçesi, Üçkuyular mevkiinde bulunan Diyarbakr Eitim ve Aratrma Hastanesi ile TOK Memursen Konutlar karsnda restorant ve bahçesiyle dizayn edilen Öz Dicle Frat Balk Evi önceki gün, hizmete açld. Açl etkinliine Diyarbakrn tandk simalar ve i adamlar katld.

HALAYLA AçILI

Deniz ve tatl su balklarnn günlük olarak toptan ve perakende sata sunan, isteyen müteriye piirme imkan da salayan Öz Dicle Frat Balk Evi sahibi Hüseyin Aksoy ve Ramazan Karaan ile çalan personeller, açla katlan davetlilerle yakndan ilgilenirken, canl müzik eliinde bol bol halay çekti.

HUZURLU BR KENT

Katlmn hayli yüksek olduu gözlenen açlla ilgili konuan Aksay ve Karaan öyle dedi; Hereyden önce Diyarbakrn huzur ortamndan çok memnunuz. Deniz ve tatl su ürünleri sat ve piirme sistemini bir arada Diyarbakra ilk olarak biz getirdik. O nedenle halkmzn memnuniyeti bizi bu mekanda, balkevini açmaya zorlad. Amacmz bu huzurlu ortamda nice benzer iyerlerinin açlmasdr. Temennimiz bu yöndedir.

Ana Sayfaya Git