Öz Dicle Fırat Balık Evi açıldı

Deniz ve tatlı su balıklarının günlük toptan ve perakende satışa sunulan, istenilen müşteriye pişirme imkanı da sağlayan Öz Dicle Fırat Balık Evi, hizmete açıldı.

Öz Dicle Fırat Balık Evi açıldı

Diyarbakırlıların "balık" keyfinde yeni adresi, "Öz Dicle Fırat Balık Evi" görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi.

Merkez Yenişehir ilçesi, Üçkuyular mevkiinde bulunan Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile TOKİ Memursen Konutları karşısında restorantı ve bahçesiyle dizayn edilen Öz Dicle Fırat Balık Evi önceki gün, hizmete açıldı. Açılış etkinliğine Diyarbakırın tanıdık simaları ve iş adamları katıldı.

HALAYLA AÇILIŞ

Deniz ve tatlı su balıklarının günlük olarak toptan ve perakende satışa sunan, isteyen müşteriye pişirme imkanı da sağlayan Öz Dicle Fırat Balık Evi sahibi Hüseyin Aksoy ve Ramazan Karaşan ile çalışan personeller, açılışa katılan davetlilerle yakından ilgilenirken, canlı müzik eşliğinde bol bol halay çekti.

HUZURLU BİR KENT

Katılımın hayli yüksek olduğu gözlenen açılışla ilgili konuşan Aksay ve Karaşan şöyle dedi; "Herşeyden önce Diyarbakırın huzur ortamından çok memnunuz. Deniz ve tatlı su ürünleri satış ve pişirme sistemini bir arada Diyarbakır'a ilk olarak biz getirdik. O nedenle halkımızın memnuniyeti bizi bu mekanda, balıkevini açmaya zorladı. Amacımız bu huzurlu ortamda nice benzer işyerlerinin açılmasıdır. Temennimiz bu yöndedir."

Kaynak: Diyarbakır Söz