PTT personeline 2 bin lira destek

PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten "Ülkemizin yaşadığı bu süreçte hayatımızı kolaylaştıran, ailelerinden ayrı kalıp ülkesine hizmet için mesai mefhumu gözetmeden gayret gösteren değerli personelimizin bu fedakarlığı için minnettarım" dedi.

Haberler 13.05.2020 - 01:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

PTT A, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgn boyunca gielerde ve datm alanlarnda çalan personeline net 2 bin lira nakit destek ödemesi yapacak.

irketten yaplan açklamaya göre, salgnla mücadelenin ilk gününden beri gece gündüz demeden fedakarca çalan PTT personeli için önemli bir karar hayata geçiriliyor.

PTT A Genel Müdürü Hakan Gülten, konuyla ilgili deerlendirmesinde, 180 yldr tüm zorlu koullarda milletinin yannda olan PTTnin, ülke ekonomisinde lokomotif konumda bulunduunu belirterek, çalanlar için aldklar kararn önemine dikkati çekti.

Bu gibi zamanlarda verilen hizmetin karlnn parayla ölçülemeyeceini ifade eden Gülten, unlar kaydetti:

K BN LRA DESTEK

Cumhurbakanmz Sayn Recep Tayyip Erdoann yüksek iradeleri ve talimatlar, Ulatrma ve Altyap Bakanmz Sayn Adil Karaismailolunun himaye ve destekleriyle fedakarca çalan PTT personelimize net 2 bin lira katk ödemesi yapacaz. Personelimize yapacamz bu katk, baarlar ve özverilerinin ödüllendirilmesi olarak deerlendirilmelidir. çalma arkadalarma teekkürlerimi sunuyorum.

Gielerde ve datm alanlarnn her kademesinde görev alan PTT personelinin Türk milletine hizmeti aksatmamak için var gücüyle çaltn vurgulayan Gülten, ülkenin zorlu süreci atlatmas için PTT olarak ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini bildirdi.

Gülten, PTT personelinin tüm görev alanlarnda, Kovid-19 salgnnn etkilerinin azaltlmasna yönelik tedbirlere uyarak fedakarca hizmet verdiini belirterek, öyle devam etti:

HZMETLERNN KARILII

Bizler de hem çalanlarmzn hem de vatandalarmzn salklarn korumak için tedbirlerimizi alyoruz. Ülkemizin yaad bu süreçte hayatmz kolaylatran, ailelerinden ayr kalp ülkesine hizmet için mesai mefhumu gözetmeden gayret gösteren deerli personelimizin bu fedakarl için minnettarm. Personelimiz, gerek i yerlerimizde gielerde gerek sosyal yardm ve maa ödemeleri gibi datm alanlarnda vatandalarmzn evine kadar giderek, ailelerinden çok görev alanlarnda zaman geçirip, üstün hizmet akyla ülkemizi gururlandrdlar. Ülkemiz, birlik ve beraberliin en güzel örneini verdi. Dünyaya örnek olan bu baarl birliktelie katk sunmann mutluluunu yayoruz. Bu vesileyle yeniden bata Sayn Cumhurbakanmz, Sayn Bakanmz olmak üzere tüm personelimize ve vatandalarmza sayglarm sunuyorum.

Ana Sayfaya Git