Siverek semt pazarı esnafından ABD’ye dolar protestosu

Siverek’teki semt pazarı esnafı ABD’nin yaptırım tutumuna tepki gösterdi. “Allah bize yeter” yazılı pankart açan esnaf, “Gerekirse kuru ekmek ve soğana tabi oluruz” dedi.

Haberler 13.08.2018 - 08:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Siverek ilçesinde semt pazar esnaf, ABDnin tutumuna tepki gösterdi. Ofis Mahallesindeki semt pazarnda toplanan ve Allah bize yeter yazl pankart açan esnaf, yanlarnda getirdikleri ekmek ve soanla, Gerekirse ekmek ve soan yeriz ama basklara teslim olmayz eklinde sloganlar atarak, ABDnin tutumunu protesto etti.

BZ YILDIRAMAZ

Grup adna açklama yapan Semt Pazar Dernei Bakan Hüseyin Demirkan, esnaf olarak Türkiyenin gelecei için maddi ve manevi ellerinden geleni yapmaya hazr olduklarn belirterek, Atalarmz bize bu ülkeyi, kanlaryla, canlaryla mücadele ederek miras brakt. D güçlerin ekonomi savalar bizi yldramaz. dedi.

KURU EKMEK VE SOANA TAB OLURUZ

Birlik, beraberlik vurgusu yapan Demirkan, Ülkemizin refah için gerekirse kuru ekmek ve soana tabi oluruz ama asla d güçlerin müdahalelerini kabul etmeyiz, teslim olmayz. adamlarmzdan ve tüm vatandalardan bu ülkeye sahip çkmalarn istiyoruz. Nasl ki 15 Temmuzda ülkemize sahip çktysak imdi de sahip çkabiliriz. ifadelerini kulland.

Grup, açklamann ardndan dald.

Ana Sayfaya Git