Uçak bileti iptalinde koşulsuz yüzde 90 iade dönemi

Uçak biletini son anda iade etmek zorunda kalanlar için; bilet ücretinin yüzde 90’ını geri alabilecekleri yeni bir uygulama başladı. Üstelik hizmet, uçuştan önceki son 2 saate kadar tüm uçak biletleri için geçerli oluyor.

Haberler 14.04.2018 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Deien seyahat planlamalarnda uçak biletleri iptal edilmek istendiinde önemli zorluklarla karlalyor. Özellikle promosyonlu uçak biletlerinin iptal ve iadesinin çou kez mümkün olmad belirtiliyor. Biletin herhangi bir durumda iptal edilemeyeceini bilenler de erkenden düük fiyatlarla promosyonlu uçak bileti satn almaktan vazgeçiyor.

PROMOSYONLU UçAK BLETN PTAL EDEBLME DÖNEM BALADI

nternet üzerinde bir web sitesi gelitirdii uygulamayla uçak bileti iptalinde koulsuz yüzde 90 iade dönemini balatyor ve turna.com tarafndan hayata geçirilen Koulsuz Bilet ptal Hizmeti Türkiyede bir ilk olma özellii tayor.

Sadece belli bir süreliine deil, her zaman için sunulan bu hizmet, uçu saatinden 2 saat öncesine kadar yolcuya, biletini iptal ederse ücretini iade ediyor. Uygulama, tüm havayollarnda, business ya da ekonomi, promosyonlu ya da promosyonsuz, yurtiçi - yurtd tüm uçak biletlerinde geçerli.

SEKTÖRDEK PTAL VE ADE LE LGL KARMAIKLIA SON

Turna.com Genel Müdürü Kadir Krmz yapt açklamada, Sektördeki iptal ve iade ile ilgili karmakl ortadan kaldrmak istedik. Her havayolunun kendine göre belirledii iptal ve iade kurallarn, müterilerimiz için basitletirdik. Müterilerimiz yurtd bileti satn alrken vize alamayp bileti iade etmek zorunda kalmayacaklar ya da erkenden promosyonlu bilet satn alp iade edememe endiesi tamayacaklar. Turna.com sektöre getirdii yeniliklerle müterilerinin ihtiyaçlarna uygun çözümler oluturmaya devam edecek dedi.

ÖDENEN UçAK BLETNN ÜCRET NASIL GER ALINIR?

Öncelikle, Turna.com üzerinden uçak bileti satn alrken koulsuz bilet iptal hizmetinin seçilmi olmas gerekiyor. Bu ekilde bileti satn alan yolcular, uçak biletini iptal edip ücretini geri almak isterlerse, uçularndan 2 saat öncesine kadar bunu turna.com web sitesi üzerinden tek bir tkla gerçekletirebiliyor. Böylelikle çar merkeziyle vakit kaybetmeye gerek kalmyor. ptal edilen biletin yüzde 90 yolcunun hesabna geri ödeniyor.

Ana Sayfaya Git