Ulaşımda yeni güzergahlar

Diyarbakır büyükşehir Belediyesi, daha rahat ve konforlu toplu ulaşım hizmeti için Sur ve Çınar ilçelerinde kırsal mahalleleri kapsayan yeni toplu ulaşım güzergahları belirlendi.

Haberler 15.04.2017 - 08:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi, daha rahat toplu ulam hizmeti vermek için merkez ve krsal ilçelerde çalmalarna devam ediyor. Büyükehir Belediyesi, vatandalardan gelen talepleri deerlendirerek Sur ve çnar ilçelerinin mahallelerinde yeni toplu tama güzergahlar belirlemek için balatt çalmay tamamlad. Mahallelere gidip çalma yürüten Büyükehir Belediyesi ekipleri, mahalle ve bal mezralarda yaayan vatandalara ulam hizmeti vermek için iki yeni toplu tama güzergah belirledi.

çnar ilçesinde güzergah uzatld

çnar ilçesi Aakonak ve Yaprakba mahallelerini kapsayan toplu ulam güzergah, Düzova Mahallesine kadar uzatld ve otobüsün sefer saatleri 08.00, 13.30 ve 15.30 olarak düzenlendi.

Surda iki güzergahta seferler balad

Büyükehir Belediyesi, Merkez Sur ilçesine bal mahalleleri kapsayan iki yeni güzergah belirledi. Büyükehir Belediyesi otobüsleri, Sur ilçesi Erimli (Smak) Mahallesi, Mezopotamya Villalar, Kent Orman piknik alan, Seyrantepe, Ninova, Tesisler, Kouyolu, Kasaplar, Vilayet, Dakap, Hastaneler güzergahnda 07.30, 12.00 ve 17.00 saatleri arasnda toplu tama hizmetine balad.

Dakap Karaba güzergah

Sur ilçesindeki ikinci toplu ulam güzergahda Dakap ile Karaba Mahallesi arasnda belirlendi. K2 numaral Büyükehir Belediyesi otobüsleri, 08.00, 13.00 ve 18.00 saatlerinde seferlere balad ve her gün üç sefer yapyor. Otobüsler, Dakap, Adliye önü, Askerlik ubesi, Kouyolu, Batkent, Tesisler, Ninova, Seyrantepe, Karaçal, Karaba Mahallesi güzergahnda vatandalara toplu ulam hizmeti verecek.

Ana Sayfaya Git