Vakıfbank kredi faizini düşürdü!

VakıfBank, bireysel ihtiyaç kredisi faizlerinde bir kez daha indirime giderek, faiz oranını maaş müşterileri için yüzde 1,45'e, diğer müşterileri için yüzde 1,55'e düşürdü.

Haberler 05.09.2019 - 10:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

VakfBanktan yaplan açklamaya göre banka Türkiyenin yanndaki güç olmaya devam ediyor. Geçen günlerde hem konut hem de ihtiyaç kredilerinde indirim yapan VakfBank, ihtiyaç kredilerinde bir kez daha indirime gitti.

Maa müterileri için ihtiyaç kredisi faizi 60 ay vadeye kadar yüzde 1,49dan yüzde 1,45e düüren VakfBank, dier müteriler için ise 60 ay vadeli kredi faiz orann yüzde 1,59dan yüzde 1,55e indirdi.

FAZ ORANINI DÜÜRDÜ

Açklamada görülerine yer verilen VakfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, Merkez Bankasnn politika faiz oranlarnda 425 baz puan indirime gitmesinin ardndan borçlanma maliyetlerinde yaanan düüü müterilere yanstmaya devam ettiklerini belirtti.

Bu kapsamda ekonomik verilerde yaanan iyilemeleri de göz önüne alarak bu kampanyay planladklarn ifade eden Üstünsalih, Ksa bir süre önce konut kredisi ve bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranlarnda da önemli bir indirime gitmitik. Bu olumlu havann milli ekonomimize de hzl ve etkin katklarda bulunacana inanyorum. VakfBank olarak Türkiye bilançosuna azami katkda bulunmaya devam edeceiz. deerlendirmelerinde bulundu.

Açklamaya göre yarndan itibaren geçerli olacak kampanya kapsamnda kredi tahsis ücreti yüzde 0,5 olurken, bu ücret üzerinden yüzde 5 de Banka Sigorta ve Muamele Vergisi (BSMV) alnacak.

Ana Sayfaya Git